Ataşehir'de Hayatını Kaybeden Gençlerin Cenazeleri Hastaneye Kaldırıldı

Ataşehir’de otomobili ile bir sitenin bahçesine uçarak hayatını kaybeden Adnan İper(27) ve arkadaşı Onur Çilingir'in(25)...

Ataşehir’de otomobili ile bir sitenin bahçesine uçarak hayatını kaybeden Adnan İper(27) ve arkadaşı Onur Çilingir'in(25) cenazeleri, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Adnan İper'in, işadamı Halil İbrahim İper'in oğlu olduğu öğrenildi.

Ataşehir'de sabah saatlerinde meydana gelen kazada aşırı hızlı olduğu öne sürülen Adnan İper yönetimindeki otomobil, bir sitenin bahçesine uçtu. Kazada hayatını kaybeden Adnan İper ve arkadaşı Onur Çilingir'in cenazeleri, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Adnan İper'in TETAŞ Şirketler Grubu Kurucu üyesi, İşadamı Halil İbrahim İper'in oğlu olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Öte yandan, kazada hurdaya dönen lüks otomobil, iş makinesi yardımıyla olay yerinden çıkartıldı. Kullanılamaz hale gelen otomobil çekiciye yüklenerek otoparka götürüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz