Ataşehir’de Tinercilerin Kaldığı İddia Edilen Minibüs Alev Alev Yandı

Ataşehir’de içinde tinercilerin kaldığı iddia edilen bir minibüs alev alev yandı. Sahibi tarafından borca karşılık...

Ataşehir’de içinde tinercilerin kaldığı iddia edilen bir minibüs alev alev yandı. Sahibi tarafından borca karşılık alınan minibüsün uzun süredir kullanılmadığı öğrenildi.

Olay, Ataşehir İçerenköy Mahallesi eski sabit pazarında meydana geldi. İddiaya göre, sabit pazarda uzun süredir park halinde bulunan ve sahibi tarafından borca karşılık alındığı öğrenilen minibüs, bir anda yanmaya başladı. Minibüsten dumanlar çıktığını gören çevre sakinleri durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede büyüyen yangın tüm minibüsü kapladı. Adeta alev topuna dönen minibüse çevredekiler müdahale edemedi. Bu sırada olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alev alev yanan minibüsü söndürmek için çalışma başlattı. Yangına su ile müdahale eden itfaiye ekipleri, yangını söndürmekte zorlanınca köpük kullandı. Yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından alevler kontrol altına alınırken minibüs kullanılamaz hale geldi.

Reklam
Reklam

Öte yandan, çevre sakinleri uzun süredir aynı yerde bulunan minibüsün tinerciler tarafından kullanıldığını ifade ederek, “Birden bire tutuştu. Zaten içinde tinerciler kalıyor. Biz etrafında kimseyi görmedik ama muhtemelen tinerciler yaktı” diye konuştu. Polis ekipleri konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: