Atasoy'dan, Avrupa Türk Caferiler Birliği'ne Ziyaret

Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Almanya temaslarında Avrupa Türk Caferiler Birliği Genel...

Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Almanya temaslarında Avrupa Türk Caferiler Birliği Genel Başkanı Mehmet Irmak'la görüştü.

Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, bir haftalık Almanya temaslarını, Avrupa Türk Caferiler Birliği Genel Başkanı Mehmet Irmak'la görüşerek sonlandırdı. Görüşmede Atasoy, "Caferiler ve Aleviler bizim kardeşlerimizdir, İslam dininin bir parçasıdır. İslam dini Alevisiyle, Sünnisiyle bir bütündür" dedi.

Mehmet Irmak ise, Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Atasoy'a yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür etti ve Avrupa Türk Caferiler Birliği'nin çalışmalarını anlattı.

Reklam
Reklam

Öte yandan, bir haftalık Avrupa temaslarını tamamlayan Atasoy, Türkiye'ye döndü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: