Atatepe’de Şampiyonların Gurur Gecesi

Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, Bursa’da şampiyonluğa ulaşan Gemlik Belediye Spor’un U-14 ve U-17 takımlarının...

Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, Bursa’da şampiyonluğa ulaşan Gemlik Belediye Spor’un U-14 ve U-17 takımlarının yanı sıra Gemlik Kulüpler Birliği yöneticilerini Atatepe Tesislerinde ağırladı.

Futbolda alt yapı hamlesinin markası haline gelen Gemlik Belediye Spor’un antrenörleri Haydar Yiğit ve Sönmez Deliorman’ın yanı sıra futbolcularını da tebrik eden Refik Yılmaz, Kulüpler Birliği yöneticilerini de kutlayarak, “Kulüp yöneticiliği sorumluluk gerektiren önemli bir görevdir. Ayrıca gönül işidir. Her biriniz fedakârca, cefakârca çalışarak bu işe gönül verdiniz. Sizleri ve kulüp bünyesinde emek verdiğiniz tüm sporcularınızı yürekten kutluyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Belediye Meclis üyeleri Aslan Özaydın, Necmettin Rama ve Aydın Bayraktar’ın da katıldığı gecede hem kulüpler birliği yöneticileri, hem de U-14 ve U-17 takımıyla sohbet edip dertlerini dinleyen Yılmaz, sporun bütün branşlarında pepşeşe gelen başarıların ilçenin gururu olduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: