Atatür İlköğeretim Okulu Kars’ın Gururu Oldu

Kağızman Atatürk ilköğretim Okulu, SBS’de Kars il birincisi oldu.Kaliteli öğretmen kadrosu ve idarecisiyle adından sıkça...

Kağızman Atatürk ilköğretim Okulu, SBS’de Kars il birincisi oldu.

Kaliteli öğretmen kadrosu ve idarecisiyle adından sıkça söz ettiren Kağızman Atatürk İlköğretim Okulu, SBS sınavlarında toplamda 35 öğrenciyi Türkiye’nin sayılı okullarına yerleştirmeyi başardı. Aralarında İstanbul Kabataş Lisesi gibi ünlü okullara öğrenci gönderen okul, il genelinde başarısıyla göz doldurdu.

Kağızman Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Mikdat Aygün, son 3 yılda okulun başarısının yüzde yetmiş oranlarında artığını belirtti. Tek amaçlarının velilerden emanet aldıkları öğrencileri gelecek nesillere, ülkemize faydalı başarılı bir şekilde yetiştirmek olduğunu söyleyen Okul Müdürü Aygün, “Bütün öğretmen, çalışan, veliler ve öğrencilerle sağladığımız ahenk ve denge bu başarının sırrıdır.” dedi.

Reklam
Reklam

500 öğrencisi olan Kağızman Atatürk İlköğretim Okulu aynı zamanda Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’ndan “Beyaz bayrak” ile ödüllendirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: