Atatürk Evi Konserleri Devam Ediyor

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), geleneksel hale getirdiği 'Atatürk Evi' konserlerine bu ay da...

Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), geleneksel hale getirdiği 'Atatürk Evi' konserlerine bu ay da devam edecek.

MDOB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, MDOB her ayın ilk pazartesi günü Atatürk Evi'nde gerçekleştirdiği konserlerine piyanist Ahad Asker yönetiminde devam ediyor. MDOB’un seçkin solistlerince seslendirilecek olan, klasik eserlerden kesitler ve türkülerden oluşan Nisan ayı Atatürk Evi Konseri, 1 Nisan 2013 Pazartesi günü saat 14.00’te Atatürk Evi'nde yapılacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan MDOB Müdür ve Sanat Yönetmeni Erdoğan Şanal, "Kurulduğumuzdan bu yana bir gelenek haline getirdiğimiz 'Atatürk Evi Konseri' etkinliğimize sanatseverler ve öğrencilerimiz yoğun ilgi göstermektedir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bir zaman konakladığı bu tarihi binada Mersinli sanatseverlerin karşısına çıkmak, repertuvarımızın en güzel eserlerini burada seslendirmek bizleri mutlu etmektedir. Tarihi değeriyle paha biçilmez bu binada ücretsiz olarak seslendireceğimiz konserimize tüm Mersinlileri davet ediyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: