Atatürk Havalimanına Yeni Trransit Kapı Yapıldı

Atatürk Havalimanında transit yolcuların geçişini kolaylaştıracak yeni bir transit kapı yapıldı. Son yıllardı THY’nın uçuş...

Atatürk Havalimanında transit yolcuların geçişini kolaylaştıracak yeni bir transit kapı yapıldı. Son yıllardı THY’nın uçuş ağını genişletmesi ile birlikte artan transit yolcu sayısını dikkate alan havalimanı yetkilileri, yeni transit kapısı açarak yolcuların daha hızlı geçiş yapmasını ve bağlantı uçağına daha hızlı gitmesini sağladı.

Kapıların açılış törenine İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Aydın, THY Genel Müdürü Temel Kotil ve havalimanı yetkilileri katıldı. Bu kapılar sayesinde yolcularının zaman kayıbını önlediğini söyleyen THY Genel Müdürü Temel Kotil, “İç hatlardan gelen yolcumuz dolaşarak yolda zaman kaybederek gidiyordu. Şimdi burada pasaporttan geçerek uçağına rahat geçecek. Yolcu konforunu artıracak çok önemli bir yol açılmış oldu. İç hat - dış hat kestirme bağlantısı gerçekleşti” dedi.

Reklam
Reklam

Havalimanı yetkilileri ile ortak bir çalışma yaptıklarını söyleyen İstanbul Vali Yardımcısı Ahmet Aydın ise ”Ortak bir çalışma yapıyoruz. Yolcu emniyeti açısından ve zaman açısından çok önemli olduğu için bu dış hat- iç hat bağlantı yoluna karar verdik. Çok güzel olmuş. Umarım yolcularımız memnun kalır. Bizim iç hattan gelen dış hata devam eden 1 milyon 800 bin yolcumuz var. Bir o kadar da dıştan gelip içe giden yolcumuz var. Daha önce dış hatlara galipte iç hatlara 8 dakikalık yürüyüş mesafesinde olan yolcularımız kısa yolu tercih ederek daha rahat seyhat edebilirler" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: