Atatürk havalimanı'nda seferler iptal!

İzlanda'daki yanardağ patlaması nedeniyle kül bulutlarının yayılması sonucu İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki uçak seferi iptalleri 3. gün de artarak devam ediyor.

Alınan bilgiye göre, Atatürk Havalimanı'ndan Avrupa ülkelerine yapılması planlanan uçuş iptallerine yenileri eklendi. Avrupa'da hava sahası kapalı olan İngiltere, İrlanda, Norveç, İzlanda, İskoçya, Finlandiya, İsveç, Letonya, Danimarka, Hollanda, Belçika, Polonya, Almanya ve Fransa gibi ülkelere, bugün hava sahaları kısmen kapatılan İtalya, İsviçre, Slovenya, Moldova, Çek Cumhuriyeti de eklendi.

Atatürk Havalimanı'ndan Londra, Frankfurt, Varşova, Birmingham, Göteburg, Kopenhag, Helsinki, Paris, Berlin, Stockholm, Hamburg, Düsseldorf, Amsterdam, Stuttgart, Brüksel, Münih, Riga, Nürnberg, Oslo, Köln, Manchester, Hannover, Varşova ve Viyana'ya yapılacak sefer iptallerine, bugün Zürih, Milano, Cenevre, Prag, Kişinev, Lyon ve Lubyana da dahil oldu.

Reklam
Reklam

Havalimanında yaşanan yolcu yoğunluğu ve kuyrukları bugün de devam ederken, yolcular battaniyelere sarınarak banklarda ve boş ofis odalarında dinleniyor. Bu arada, havalimanında yiyecek ve içecek hizmeti sunan BTA Catering şirketi de yolculara sabah kahvaltılık ikramında bulundu.