Atatürk Havalimanında Su Sergisi Açıldı

Doğa Kolejleri'nde okuyan yetenekli öğrencilerin 22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle yaptıkları 70 resimden...

Doğa Kolejleri'nde okuyan yetenekli öğrencilerin 22 Mart Dünya Su Günü nedeniyle yaptıkları 70 resimden oluşan Susuz Resim Sergisi, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ndeki TAV Galeri’de açıldı.

Açılışta sadece resimleri yapan öğrencilerle öğretmelerin hazır bulunduğu sergide bir açıklama yapan Doğa Kolejleri Görsel Sanatlar Bölümü Başkanı Jale Denizaltı, eserleriyle anlamlı bir mesaj verdikleri için öğrencilerini kutladığını belirtti. Doğa Koleji öğrencilerinin çevre bilincine sahip olduğunu belirten Denizaltı, şöyle konuştu: "Bu doğrultuda her sene çevreyle ilgili çok farklı etkinlikler yapılmakta. Bu etkinliklerden en önemlisi Dünya Su Günü'yle ilgili çevreye mesaj vermeleri. Bu, sergi ve çok farklı etkinliklerle yapılıyor. Burada gördüğünüz tüm eserler 10 ile 14 yaş arasındaki öğrencilerimizin yaptığı eserlerdir. Verdikleri mesaj, su çok önemli hayat için, biz bu konuda elimizden geleni yapacağız. Dünyamıza ve suyumuza sahip çıkacağız mesajı veriyorlar. Ben tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Hem böyle bir mesaj verdiği için hem de eserleri hazırladıklarından dolayı”

Reklam
Reklam

Öğrenciler daha sonra sergiyi gezenlere yaptıkları eserlerle ilgili bilgi verdi. Sergi bir hafta süreyle açık kalacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: