Atatürk Havalimanı'nda Uçuşlar Normale Döndü

  İstanbul'da beş gündür etkili olan fırtına ve kar yağışı nedeniyle aksayan uçuşlar Atatürk Havalimanı'nda normale dönmeye başladı. Son 24

İstanbul'da beş gündür etkili olan fırtına ve kar yağışı nedeniyle aksayan uçuşlar Atatürk Havalimanı'nda normale dönmeye başladı. Son 24 saatte iç ve dış hatlarda olmak üzere 839 sefer yapıldı.

Haber-Hüseyin ASLIYÜCE-İSTANBUL Hava Şartlarının kötü olmasından dolayı beş gün süreyle havayolu şirketleri birçok seferini iptal etti, bazı seferlerde gecikmeli olarak yapıldı.
Devlet Hava Meydanları İşletmesi İstanbul Atatürk Havalimanı'nda dün ise 419 uçak kalkarken 420 uçak indi. Böylelikle toplam 839 sefer yapılmış oldu.
Atatürk Havalimanı terminal içinde oluşan yoğunluk ve havayolu şirketlerine ait bilet satış ofislerinin önünde kuyruklar azaldı.
Bu arada son 24 saatte Türk Hava Yolları 301 kalkış yaparken 298 iniş gerçekleştirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz