Atatürk İlköğretim Okulu'nda veliler arası resim yarışması düzenlendi

Merzifon Atatürk İlköğretim Okulu tarafından veliler arasında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren veliler ödüllendirildi. Düzenlenen...

Merzifon Atatürk İlköğretim Okulu tarafından veliler arasında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren veliler ödüllendirildi.
Düzenlenen yarışmayla resim yapmayı daha eğlenceli bir hale dönüştüren Merzifon Atatürk İlköğretim Okulu, veliler aracılığıyla öğrencilere resim yapmayı daha cazip ve zevkli hale getiriyor.

Teknoloji Tasarım Öğretmeni Bülent Beyazkoç ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Neşe Töre'nin başlattığı 'Bir zamanlar bizde çocuktuk' isimli resim yarışmasında dereceye giren veliler, ödüllerini düzenlenen törenle birlikte aldı.

Reklam
Reklam

Okul bahçesinde düzenlenen ödül töreninde plaketlerini Merzifon İlçe Milli Eğitim Müdürü Şinasi Adıbelli'nin elinden alan velilerin heyecanlı oldukları görüldü. Resim yarışmasında 6-A sınıfı velisi Nebahat Atakan birinci, 2-B sınıfı velisi Serpil Ertok ikinci, 7-B sınıfı velisi Leyla Bolat ise üçüncülük ödülüne layık görüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz