Atatürk İlkokulu'ndan kaymakama ziyaret

Alaplı’daki İlköğretim haftası kutlamaları çerçevesinde kaymakam ziyaret edildi.

Alaplı’daki İlköğretim haftası kutlamaları çerçevesinde mülki amirler ziyaret edildi.

Atatürk ilkokulu müdürü Hüseyin Keskin, sınıf öğretmen Dilek Yurttaş ve okulu temsilen üçüncü sınıf öğrencileri, Alaplı Kaymakamı Yıldıray Malğaç’ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Malğaç tarafından büyük ilgiyle karşılanan öğrenciler bir süre Kaymakamlık makamında sohbet ettiler. Öğrenciler Kaymalam Malğaç’a Alaplı’daki sorunlar hakkında sorular sordular. Alaplı KaymakamıYıldıray Malğaç ilköğretim haftası dolayısıyla verdiği mesajda; “Yeni eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah başarılı bir yıl geçiririz.Alaplı’daki yeni öğretim yılında 4+4+4 lü eğitimde önemli bir sorun olmadığını ,görülen aksaklıkların giderilecektir ” Dedi. Ziyaretin ardından Kaymakam Malğaç öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: