Atatürk, ölüm yıldönümünde Gaziantep’te törenlerle anıldı

Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün (1938) 73. yıldönümü, Gaziantep’te yapılan çeşitli etkinliklerle anıldı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi...

Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün (1938) 73. yıldönümü, Gaziantep’te yapılan çeşitli etkinliklerle anıldı.
Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen anma törenleri, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı.
Gaziantep Sabahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerinin oratoryo gösterisi ardından, Gaziantep Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin, Atatürk’ün sevdiği şarkıları söylemesi salonu dolduran katılımcılar tarafından büyük alkış aldı.
Gaziantep Valisi Erdal Ata’nın katıldığı anma törenleri, Sabahattin Zaim Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü Mustafa Sertkaya'nın, günün anlamına dair yaptığı konuşma ve öğrencilerin şiir okuması ile son buldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz