‘atatürk’ Resimleri Nazillilerle Buluştu

Nazilli Belediyesi ve Nazilli Atatürkçü Düşünce Derneği’nin katkıları ile Ressam Nuri Özkan'ın kişisel ‘Atatürk’...

Nazilli Belediyesi ve Nazilli Atatürkçü Düşünce Derneği’nin katkıları ile Ressam Nuri Özkan'ın kişisel ‘Atatürk’ konulu yağlı boya resim sergisinin açılışı Lütfi Selek Kültür Merkezinde geniş bir katılımla gerçekleşti.

Atatürk portreleri üzerinde çalışan Ressam Nuri Özkan sergi açılışında; “Gözlerindeki ışığı Türk halkına yansıtabiliyorsam ne mutlu bana. Tüm Türkiye’nin onun çizgisinde birleşmesini istiyorum, onsuz bir Türkiye düşünemiyorum” diyerek duygularını sanatseverler paylaştı.

Ressam Nuri Özkan'ın kişisel ‘Atatürk’ konulu yağlı boya resim sergisinin açılış törenine Garnizon Komutanı Yarbay Ekrem Turan, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, MHP İlçe Başkanı K. Engin Özcan, CHP İlçe Başkanı Cavit Yenipazarlı, Atatürkçü Düşünce Derneği Nazilli Şubesi Başkanı Kamil Aktamur, Cumhuriyet Kadınlar Derneği Başkanı Hikmet Çiçek ile sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcilerin yanı sıra davetliler katıldı.

Reklam
Reklam

Sergi açılışında Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, sanatçının heyecanı ve duygularını yaptığı resimlere yansıttığını, Mustafa Kemal Atatürk’ün portre çalışmalarında da bu heyecanın tamamen yansıdığını belirterek, sanatçıya Lütfi Selek Kültür Merkezinde açtığı sergiden dolayı teşekkür etti. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Atatürk ve Devrimlerinin her zaman vazgeçilmez bekçileri olacaklarını bu gün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Resimlerinin bir sergide Nazilli Halkına Sunulmuş olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Serginin açılmasında ayrıca katkı sağlayan ve emekleri geçenlere de teşekkür eden Alıcık; “Mustafa Kemal, hep yolumuz ve ışığımız oldu ve her zaman da olacak” dedi.

Anadolu’nun pek çok yerinde sergilenen yağlı boya tabloları, katılımcılardan yoğun ilgi gören sanatçının Atatürk konulu kişisel yağlı boya resim sergisi, 1 hafta boyunca Lütfi Selek Kültür Merkezinde sanatseverlerle buluşmaya devam edecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: