Atatürk saygı ve özlemle anıldı

Atatürk, ebediyete intikalinin 74. yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi Adana’da da anıldı.

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 74. yıldönümünde tüm yurtta olduğu gibi Adana’da da sağanak yağmura rağmen düzenlenen törenlerde özlem ve minnetle anıldı.

Atatürk Parkı’nda bugün sabah düzenlen törende, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, 6.Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Sezai Bostancı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ile çok sayıda protokol mensubu ile TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Adana ESOB ve Adana Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Kazım Barışık, Birlik Başkan Vekilleri, Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, CHP Seyhan Belediye Meclis Üyesi ve Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü ve Milli Piyangocular Esnaf Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş ile Birliğe bağlı esnaf odası başkanları da hazır bulunarak, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve sevgiyle andılar.

Reklam
Reklam

Vali Coş, Tümgeneral Bostancı, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Aldırmaz ve protokol mensupları ile ESOB Başkanı Barışık ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Denetim Kurulu Üyeleri, Çiçekçiler Esnaf Odası Başkanı Süleyman Oğuz, Kaportacılar Esnaf Odası Başkanı Nuri Zengin ile Adana Elektrik Teknisyenleri Esnaf Odası Başkanı İsmail Abike, Oto Motor Tamircileri Esnaf Odası Başkanı Muhittin Doğan, Kuaförler ve Manikürcüler Esnaf Odası Başkanı Hacı Emin Ünal, Sütçüler, Yoğurtçular, Peynirciler ve Şarkütericiler Esnaf Odası Başkanı Memduh Özalp, Adana’da hizmet veren 150 bini aşkın tüm esnaf ve sanatkârlar adına Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak Ata’ya saygı duruşunda bulundular. Saat 09.05’te sirenler çalmaya başlarken, bayraklar yarıya indirildi, İstiklal Marşımızın okunmasıyla tören tamamlandı.

Vali Coş, törene katılan protokol mensupları ve tüm katılımcılara teşekkür ederken, etkinlikler saat 10.00’dan itibaren Çukurova Üniversitesi’nde devam etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: