Atatürk Üniversitesi Aöf Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üstün Özen,102 Radyo Üniversite’nin Konuğu Oldu

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üstün Özen,102 Radyo Üniversite’de yayımlanan “Bir Konu Bir...

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üstün Özen,102 Radyo Üniversite’de yayımlanan “Bir Konu Bir Konuk” programına katıldı.

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Üstün Özen, 102 Radyo Üniversite’de yayımlanan “Bir Konu Bir Konuk” programına katılarak Sevda Bozkurt’un sorularını cevaplandırdı. Açıköğretim fakültesi hakkında merak edilen bütün soruları cevaplayan Prof. Dr. Üstün Özen, daha sonra bu yıl ikincisi düzenlenecek olan, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi(ATA-AÖF) "Ulusal Fotoğraf Yarışması” hakkında da bilgi verdi. Prof. Dr. Üstün Özen” Açıköğretim fakültesi açık öğretim yöntemiyle eğitim veren fakültelere verilen isimdir. Türkiye’de şuanda açıköğretim yöntemiyle eğitim veren 3 fakülte var. Bilindiği üzere açıköğretim fakültesi sayısı 2 yıl öncesine kadar Türkiye’de sadece bir şehirde yer alırken şuan Erzurum’unda içinde bulunduğu 3 şehrimizde açıköğretim fakültesi yer almaktadır. Yaklaşık 2 yıl önce kurulan Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 20 bini aşkın öğrencisiyle eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam etmektedir. Açıköğretim’in yapısı gereği yüz yüze eğitim uygulanmıyor. Bu yüzden öğrenciler okuduğu bölümlerin ders kitaplarına çalışarak belirli dönemlerde yapılan sınavlara hazırlanıyorlar.” dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra bu yıl ikincisi düzenlenecek olan, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi(ATA-AÖF) "Ulusal Fotoğraf Yarışması” hakkında bilgi veren Prof. Dr. Üstün Özen” Fotoğraf yarışmamızın bu yıl ikincisini düzenleyeceğiz. Geçen sene fotoğraf yarışmamıza 380 fotoğraf gönderilmişti. Katılım ve ilgi oldukça iyiydi ama bu sene yarışmayı yapacağımızı duyurduğumuz andan itibaren 5 gün içerisinde 300’ü aşınca geçen seneki katılımın oldukça az olduğunu gördük. Düzenlediğimiz fotoğraf yarışmamızda serbest kategoride ve 'Kırsalda Yaşam' özel teması çerçevesinde fotoğrafla ilgilenen arkadaşlarımızın katılımını bekliyoruz. Yarışmaya katılmak isteyenler 13 Haziran 2013'e kadar aofyarisma.atauni.edu.tr web adresi üzerinden online olarak başvurabilirler. ” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: