Atatürk Üniversitesi Endnote Tanıtım Ve Eğitim Semineri

Atatürk Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen ve Türkiye resmi distribütörü Researchsoftware...

Atatürk Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından düzenlenen ve Türkiye resmi distribütörü Researchsoftware firma yetkilileri Hakan Uyar ve Kadir Diren tarafından verilen seminer, 350’nin üzerinde akademisyenimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Araştırmacıların kişisel bilgi veritabanlarını oluşturma, bibliyografik bilgileri (örneğin makaleleri, kitapları, dergileri, katalogları, görsel verileri vb.) saklamasına, düzenlemesine ve paylaşmasına olanak sağlayan ve makale yazım süreçlerinde 5000’in üzerinde farklı bibliyografya stili ile (APA, Harvard, MLA, Turabian v.b.) atıf, şekil ve referanslarını düzenlemesine yardımcı olan özel bir veritabanı, bibliyografya yazılımı olan EndNote semineri yapıldı.

Reklam
Reklam

Atatürk Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi tarafından 2013-15 yıllarını kapsayan lisans yenilemesi, tüm akademisyenlerin ve öğrencilerin kullanımına sunulmuştur.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: