Atatürk Üniversitesi Makine Parkına Sekiz Araç Daha İlave Etti

Atatürk Üniversitesi ulaşım ve servis hizmetlerinde kullanılmak üzere sekiz yeni araç daha satın aldı.Genel Sekreter...

Atatürk Üniversitesi ulaşım ve servis hizmetlerinde kullanılmak üzere sekiz yeni araç daha satın aldı.

Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Arık’tan edinilen bilgiye göre, 2012 Mali Yılı bütçesinden 4 adet binek otomobil, 3 adet pick up, 1 adet otobüs ile kar ve buzla mücadelede kullanılmak üzere 1 adet tuzlama aracı satın alındı.

Arık, Atatürk Üniversitesi yerleşkesinin 4 kilometrelik bir derinliğe sahip olduğunu anımsatarak, kampus hizmetlerinin yürütülmesinde kullanılan araç parkındaki vasıtaları da açıkladı. Buna göre, Atatürk Üniversitesi Makina Parkında halen, 3 adet kamyon, 1 adet beko loder, 1 adet ekskavatör (kazıcı-yükleyici), 1 adet greyder, 1 adet itfaiye aracı, 1 adet vidanjör, 12 adet ekipmanıyla birlikte traktör, 9 adet minibüs, 13 adet otobüs, 38 binek otomobil ve 16 pick-up bulunuyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: