Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Koçak:

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, "Üniversitemizin temel amacı, çağdaş bilgilerle donatılmış, araştırıcı, yaratıcı, kendini geliştirebilen, sorgulayan, yeni bilgilere

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, "Üniversitemizin temel amacı, çağdaş bilgilerle donatılmış, araştırıcı, yaratıcı, kendini geliştirebilen, sorgulayan, yeni bilgilere açık bireyler yetiştirmektir" dedi.

Koçak, yaptığı yazılı açıklamada, Atatürk Üniversitesi'ni tercih ederek, 3-7 Eylül tarihleri arasında kayıt yaptıracak öğrencileri kutladı. Koçak, şöyle devam etti:

"2012-2013 eğitim öğretim yılında Atatürk Üniversitesi'nin lisans, ön lisans ve açıköğretim fakültesini tercih eden 30 bin öğrenci adayına teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Uzun süren eğitim öğretim çabalarınızın sonucunda girdiğiniz sınavda başarılı olup, yaptığınız doğru ve isabetli tercihle Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı, bin yıllık üniversite şehri, bilim ve kültür merkezi Erzurum ve Atatürk Üniversitesi'nin yeni üyelerisiniz."

Reklam
Reklam

Atatürk Üniversitesi'nde birçok imkanının bulunduğunu belirten Koçak, şunları kaydetti:

"Çağdaş eğitimin gereği olan eğitim birimleri, kültür merkezleri, sağlık ve spor tesisleri, sosyal aktivite alanları, sanat merkezleri, yerleşke merkezinde yer alan öğrencilerimize basılı yayın koleksiyonunun yanında, yerli ve yabancı kaynaklara ücretsiz online erişim olanakları sunan kütüphanemizle Atatürk Üniversitesi, ülkemizin büyük üniversiteden birisidir ve bu üniversitede okumak bir ayrıcalıktır. Üniversitemizin temel amacı, çağdaş bilgilerle donatılmış, araştırıcı, yaratıcı, kendini geliştirebilen, sorgulayan, yeni bilgilere açık bireyler yetiştirmektir. Eğitim göreceğiniz tüm birimlerde, programlarımız çağın gereklerine göre düzenlenmiştir."

Muhabir: Gamze İspirli

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: