Atatürk Üniversitesinde Ödül Töreni

Erzurum'da Atatürk Üniversitesinde öğrenim gören ve sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler de başarı gösteren öğrenciler...

Erzurum'da Atatürk Üniversitesinde öğrenim gören ve sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler de başarı gösteren öğrenciler ve öğretim görevlileri çeyrek altınla ödüllendirildi.

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen ödül töreni Kültür Merkezi salonunda gerçekleşti. Törenin açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samih Diyarbakır, "Üniversite olarak sosyal ve sportif etkinliklerde bizler de elimizde geldiği kadar desteklerimizi esirgemiyoruz. Marifet iltifata tabidir mantığıyla hareket gediyoruz. Son zamanlarda öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz başarılarıyla Türkiye'de adını duyuruyorlar" dedi.

Reklam
Reklam

Daha sonra ödül törenin de çeşitli fakültelerden Türkiye genelinde sportif etkinlerde başarılı olan ve üniversite bünyesinde düzenlenen haber, fotoğraf gibi dallarda başarı gösteren öğrenci ve öğretim görevlilerine çeyrek altın hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: