Atatürk Üniversitesi'nde Tiyatro Sahnelendi

Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından "Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım" tiyatro oyunu sahnelendi.

Atatürk Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından "Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım" tiyatro oyunu sahnelendi.

Sahne Sanatları Bölümü öğrencileri, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla, Haldun Taner'in yazdığı "Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım" adlı tiyatro oyununu fakülte salonunda seyirciyle buluşturdu.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Reşat Karcıoğlu, düzenledikleri etkinliklerle uzun yıllardır kentte tiyatroseverlerin takdirini topladıklarını belirterek, söz konusu programların üniversitenin tanıtımına katkı sağladığını vurguladı.

Reklam
Reklam

Fakülte öğrencilerinin, bölge illerinde de tiyatro oyunları sahnelediğini vurgulayan Karcıoğlu, şunları kaydetti:

"Sahne Sanatları Bölümü tarafından her yıl kısa oyunlar ve bir de büyük oyun sahnelemektedir. Bölümü oluşturan üç sanat dalının dramatik yazarlık, oyunculuk ve sahne tasarımı akademisyen ve öğrencilerinin etkin katılımıyla ortaya konulan oyun, tiyatroya temel olarak kaynaklık eden insan kavramı üzerinde yoğunlaşmakta."

Muhabir: Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz