Atatürk Üniversitesi’nin Eski Mezunları Tarihe Kep Attı

Atatürk Üniversitesi’nin eski mezunları Erzurum’da buluşarak tarihe kep attılar.55 yıllık geçmişi ve 200 bini aşkın...

Atatürk Üniversitesi’nin eski mezunları Erzurum’da buluşarak tarihe kep attılar.

55 yıllık geçmişi ve 200 bini aşkın mezunuyla Türkiye’nin en köklü ve etkili üniversiteleri arasında yer alan Atatürk Üniversitesi ve Erzurum eski mezunlarıyla nostalji dolu bir hafta sonuna sahne oldu. Atatürk Üniversitesi Mezunları ve Mensupları Derneği tarafından organize edilen ve Atatürk Üniversitesi’nin destek verdiği “Mezun Buluşması ve Eski Mezunlar Kep Töreni” gerçekleştirildi. Program’da Erzurum’da bir araya gelen Atatürk Üniversitesi’nin eski mezunları Erzurum’da buluşarak tarihe kep attılar.

Reklam
Reklam

Yurdun dört bir yanından gelen Atatürk Üniversitesi’nin eski mezunları mezun oldukları üniversiteyi gezdiler, fakültelerini ve sınıflarını ziyaret ettiler.

Kimi çocuğuyla kimileri de eşleriyle birlikte mezun oldukları Atatürk Üniversitesi'ne gelirken, “Bu programla nostalji yaşadık. Tarihe öğrencilik yıllarımız da olduğu gibi yeniden kep attık” dediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: