Atatürk Viyadüğü’nde Derin Çatlak

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Atatürk Viyadüğü bağlantı noktasındaki tehlike Çerkezköylü sürücüleri tedirgin ediyor.Çerkezköy’ün önemli 2 caddesi...

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Atatürk Viyadüğü bağlantı noktasındaki tehlike Çerkezköylü sürücüleri tedirgin ediyor.

Çerkezköy’ün önemli 2 caddesi olan Atatürk Caddesi ve Cengiz Topel Caddesi’ni birleştiren, ilçenin Çorlu ile ulaşımını sağlayan Atatürk Viyadüğü bağlantı noktasında çökme ve ayrılma meydana geldi. Sürücülerin geçişi sırasında araçta bulunan kişilerin de sarsma nedeniyle fark ettiği çökme Çerkezköylüleri ‘ya araç geçişinde çökme artar ve bağlantılar birbirinden ayrılırsa?’ düşüncesi ile tedirgin ediyor.

Reklam
Reklam

Köprünün bağlantı noktasındaki çökme ve ayrılma ana yolun hemen yanında bulunan kaldırımlara kadar etkili olurken, sürücüler, çatlağın hergün biraz daha büyümesinin herkesi tedirgin ettiğini ifade ettiler. Gerek sürücülerin, gerekse yaya olarak her gün yüzlerce kişinin geçtiği noktada başlayan ayrışmanın tehlikeyi büyüttüğünü belirttiler.

Çatlak ve ayrışma nedeniyle hergün irili ufaklı kazaların yaşandığını dile getiren sürücüler, “Köprünün iki yakasının birleştiği noktada meydana gelen çökme ve çatlak, bu çatlaktan kaçan sürücüleri kaza ile burun buruna getiriyor. Bir an önce önlem alınması gerekir.” Diyerek, yetkililerden çözüm istediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: