Atatürk'e Benzerliği Görenleri Şaşırttı

Bursa Barosu Türk Sanat Müziği Topluluğu’nun düzenlediği “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar” konserinde Atatürk'e benzerliği ile dikkat...

Bursa Barosu Türk Sanat Müziği Topluluğu’nun düzenlediği “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar” konserinde Atatürk'e benzerliği ile dikkat çeken emekli eğitim müfettişi Nejdet Bardak, zeybek oynayarak alkış topladı.

Bursa Barosu Türk Sanat Müziği Topluluğu’nun Dede Efendi Salonu’nda düzenlediği “Atatürk’ün Sevdiği Şarkılar” konserine katılan Nejdet Bardak, Atatürk'e olan benzerliği ile dikkat çekti. Zeybek oynayan Bardak alkış alırken, Atatürk’ün yapmış olduğu konuşmaları seslendirmesi davetliler tarafından izlendi. Vatandaşların kendisini gördüğünde hayranlıkla baktıklarını belirten Nejdet Bardak, bu duruma alıştığını ifade ederek, "Eğitim müfettişliği dönemimde bütün kurumlarda beni Atatürk müfettişi olarak biliyorlardı" dedi.

Reklam
Reklam

Yaklaşık 250 kişinin katıldığı konserde, Türk Sanat Müziği Topluluğu’nun seslendirdiği Atatürk’ün sevdiği Osman Paşa Marşı, Rumeli türküleri, Muş Türküsü ve Harmandalı türküleri ve marşları alkış topladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: