"Atatürk'e Saygı Bisiklet Turu"

"İstanbul'dan Anıtkabir'e Atatürk'e Saygı Bisiklet Turu"na katılan bisikletçiler Bolu'da mola verdi.

"İstanbul'dan Anıtkabir'e Atatürk'e Saygı Bisiklet Turu"na katılan bisikletçiler Bolu'da mola verdi.

Türk Ytong'un 50. Kuruluş Yıl Dönümü şerefine "İstanbul'dan Anıtkabir'e Atatürk'e Saygı Bisiklet Turu" kapsamında yola çıkan 12 kişilik bisiklet takımı Bolu'da mola vererek, belediye meydanında Bolu Belediyesi Başkan vekili Haluk İnceler'le bir araya geldi.

İnceler, sporcularla yakından ilgilenerek, kısa bir süre sohbet etti.

Burada bir konuşma yapan İnceler, "Türk Ytong'un 50.Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla düzenlemiş olduğu 'İstanbul'dan Anıtkabir'e Atatürk'e Saygı Bisiklet Turu' etkinliği kapsamında Bolu'da da mola veren bisikletçi kardeşlerimizi şehrimizde ağırlamaktan mutluluk duydum. Bu etkinlikte emeği geçen herkesi kutluyor, turun kazasız belasız geçmesini temenni ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından 4 Mayıs'ta Anıtkabir'de olacak olan bisikletçilere Bolu'dan çıkış startını İnceler vererek sporculara hayırlı yolculuklar diledi.

Muhabir: Zafer Göder - Emin Gürbüz

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: