Atatürk'ün benzeri Körfez'de

Çanakkale'de çekimleri devam eden 57. Alay filmi için bölgede olan deneyimli oyuncu Göksal Kaya, Edremit...

Çanakkale'de çekimleri devam eden 57. Alay filmi için bölgede olan deneyimli oyuncu Göksal Kaya, Edremit Körfezi'nde Güre Belediye Başkanı Kamil Saka'yı ziyaret etti.
Atatürk'e benzerliği sebebiyle birçok film, dizi, tiyatro ve reklam filminde oynayan Göksal Kaya'ya, Atatürk'e benzerliği sebebiyle halk da gittiği yerde ilgi gösteriyor.
Yönetmenliğini Sinan Çetin ve Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı, Çanakkale'de çekimleri devam eden 57. Alay filmi için bölgede bulunan sanatçı, arkadaşları Mehmet Yeşil, Uğur Özçelik ve Mesut Can Polat'ı ziyaret için geldiği Akçay Adil'in Yeri isimli lokantada halkın ilgi odağı oldu. Göksal Kaya ile hatıra fotoğraf çektirmek isteyenler birbiriyle yarıştı.
Güre Belediye Başkanı Kamil Saka'yı ziyaret eden Göksal Kaya, CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş ve Edremit’te yayın yapan Körfez Gazetesi imtiyaz sahiplerinden Ensar Aytekin ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz