Atatürk'ün Benzeri Mecliste

Mustafa Kemal Atatürk’e benzerliği ile dikkat çeken tiyatro ve sinema sanatçısı Göksel Kaya, Orhangazi Belediye...

Mustafa Kemal Atatürk’e benzerliği ile dikkat çeken tiyatro ve sinema sanatçısı Göksel Kaya, Orhangazi Belediye Meclis salonunda belediye meclis toplantısının sonrasında ilçedeki meclis üyelerine seslendi. 4 Mayıs 1934’te Orhangazi’ye gelen Mustafa Kemal Atatürk’ün yaptığı konuşmayı gerçekleştiren Kaya Atatürk’e fiziki ve görsel olarak benzediğinden dolayı mutlu olduğunu temsili olarak meclis üyelerinin karşısına çıkmaktan da memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Orhangazi Belediye Başkanı İsmail Tartar, Atatürk’ün gelişinin yıldönünümün bu yıl haftasonuna gelmesi sebebiyle böyle bir program tertiplediklerini belirtirken Mustafa Kemal’in Orhangazi’ye gelişi ile ilgili bilgilerde verdi. Mustafa Kemal Atatürk’ün yaptığı konuşmayı seslendiren Göksel Kaya daha sonra meclis üyeleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: