Atatürk'ün Ebediyete Intikalinin Yıl Dönümü

İl Genel Meclis Başkanı Cavit Arı, "İstiklal Savaşı'mızın Başkomutanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ü saygı ve rahmetle anıyoruz" dedi.

İl Genel Meclis Başkanı Cavit Arı, "İstiklal Savaşı'mızın Başkomutanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ü saygı ve rahmetle anıyoruz" dedi.

Cavit Arı, Atatürk'ün ebediyete intikalinin 74'üncü yıl dönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, Türk ulusunun Atatürk'ü hiçbir zaman unutmadığını, unutmayacağını, düşünce sistemine, ilke ve devrimlerine, Cumhuriyete her koşulda sahip çıktığını belirtti.

Yurdu işgal eden dünyanın en güçlü devletlerini yenmeyi başaran Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün büyük bir lider olduğunu vurgulayan Arı, Türk ulusunun böyle büyük bir lidere sahip olması nedeniyle şanslı olduğunu dile getirdi.

Reklam
Reklam

Yurdun imarı, kalkınması, halkın refah ve mutluluğu için çalışmaların devam ettiğini bildiren Arı, açıklamasında şunları kaydetti:

"Atatürk'ün düşüncelerini benimsemede, özümsemede ve uygulamadaki kararlılığımızı korurken, Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet payidar olacağını, eserlerini yaşatmak için çalışacağımızı içtenlikle ifade etmek istiyoruz. Türk Ulusu, bağımsızlık savaşımızın önderi, laik ve demokratik Cumhuriyetimizin kurucusu Yüce Atatürk'ü sonsuza kadar yaşatmayı sürdürecektir. İstiklal Savaşı'mızın Başkomutanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ü saygı ve rahmetle anıyoruz. Ruhu şad olsun."

Muhabir: Şamil Kahveci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: