Atay; “özlem Çayı Aydın’da Aktı”

AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun selde kullanılamaz hale...

AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun selde kullanılamaz hale gelen Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi konusunda yaptığı ‘kot farkı’ açıklamasını eleştirdi.

Türkiye’nin ve dünyanın bütün noktalarında inşa edilen hastanelerde zemin kattan aşağıda katlar bulunduğuna dikkat çeken Atay, “Belediye’nin alt yapı eksikliği söz konusu. Belediye Başkanımız herhalde Venedik’ten esinlendi.Bu görüntülerden sonra Aydın’a turistte getirilir. Özlem Çayı Aydın’da aktı” dedi.

Reklam
Reklam

Cerrahi müdahale gereken çocukların Atatürk Devlet Hastanesi’nde, cerrahi müdahale gerekmeyen çocukların ise Aydın Devlet Hastanesi’nde tedavi edildiğini belirten Atay, “Vatandaşımız eziyet çekmekte. Bu vebal tamamen belediye başkanımızın omuzlarındadır. Bu sorunu basit bir şekilde ‘kot farkı’ olarak nitelendirip halkı mahkum etmeye hakkı yoktur. Ortadaki sorunu orta oku düzeyinde fizik okuyan öğrenciler bile çözebilir. Kendisinin bunu çözecek kadrosu yoksa, ortaokul düzeyinde bilgi yarışması düzenlesin” diye konuştu.

Kendisinin sel anında Kadın Doğum ve Çocuk Hastaneleri bölgesinde bulunduğunu ve telefonuyla video çektiğini ifade eden Atay, bu görüntüleri basın mensuplarına izletti. Görüntülerde Aydın’ın Venedik’i andırdığını belirten Atay, “Başkanımız herhalde Venedik’ten esinlendi. Bu görüntülerden sonra Aydın’a turistte getirilir. Özlem Çayı Aydın’da aktı” ifadelerini kullandı.

Atay, Başkan Çerçioğlu’nu göreve çağırarak, Aydın halkını bu görüntülere mahkum etmeye kimsenin hakkı olmadığını söyledi.

Reklam
Reklam

OTOGAR KONUSU

Aydın Belediyesi tarafından Çeştepe Belde Belediyesi sınırları içerisinde yapılan yeni Aydın Şehirlerarası Otogar inşaatının Çeştepe Belediyesi tarafından 'yapı izni' olmadığı için mühürlendiğinin hatırlatılması üzerine konuşan AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, belediye meclis üyelerinden aldıkları bilgiler doğrultusunda temel atma törenine katılmadıklarını söyledi.

Yeni otogar binasının ‘kaçak inşaat’ olarak nitelendirilebileceğini ifade eden Atay, “Halka zulmeden karşılığını bulmuştur. Büyükşehir olma sürecinde ilerleyen Aydın Belediye Başkanı’nın böyle bir hata yapma lüksü yoktur. Hiç kimse Çeştepe Belediyesi’ni sorgulayamaz. AK Parti’li bir belediye bunu yapsa adı ‘hizmeti engellemek’ olurdu. Ancak bunu yapan CHP’li bir belediye” dedi.

Aydın’a hizmet için otogar konusunda Milli Emlak Müdürlüğü ile iktidar partisi olarak görüştüklerini kaydeden Atay, Aydın’a hizmetin kutsal olduğunu ifade etti.

AK Parti Aydın İl Başkanı Atay'ın düzenlediği toplantıya AK Parti Merkez İlçe Başkanı Gökhan Ökten, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sami Üner ile parti yöneticileri katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: