ATB Yönetiminden Başsavcı Kuriş Ve Defterdar Tunçez'e Ziyaret

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Ethem Kuriş ile Antalya Defterdarı Veli Tunçez'i ziyaret etti.

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Ethem Kuriş ile Antalya Defterdarı Veli Tunçez'i ziyaret etti. ATB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır ile beraberindeki heyet önce Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan İbrahim Ethem Kuriş'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında Çandır ATB çalışmaları hakkında bilgi verirken, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Ethem Kuriş de tarımın ülke ekonomisi için önemine vurgu yaptı. Demokrasi ve eğitimin önemine işaret eden Kuriş, kurumsallaşmanın da çok önemli olduğunu bildirdi. ATB heyeti daha sonra Mersin Defterdarlığı'ndan Antalya Defterdarlığı'na atanan Veli Tunçez'i makamında ziyaret etti. ATB Başkanı Ali Çandır, Antalya'nın tarımsal üretimdeki toprak yetersizliğine dikkat çekerek, üretimi artıracak tarımsal arazilerin tespit edilmesi gerektiğini söyledi. Defterdar Tunçez de tarımın ülke ekonomisi için önemli olduğunu belirterek, üreticinin daha fazla üretmesi için Defterdarlık olarak üzerilerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: