Atb'de Çalıikan'ın Meclis Üye Listesi Kazandı

Adana Ticaret Borsası’nda (ATB) düzenlenen seçimlerde, mevcut meclis üyeleri, düzenlenen seçimde, üyelerden aldığı oylarla tekrar...

Adana Ticaret Borsası’nda (ATB) düzenlenen seçimlerde, mevcut meclis üyeleri, düzenlenen seçimde, üyelerden aldığı oylarla tekrar seçildi.

ATB’de, mevcut başkan Muammer Çalışkan ile başkan adayı Mehmet Keskin’in listeleri yarıştı. Yapılan seçimlerde, mevcut meclis üyeleri, ATB üyelerinin 466’sının oyunu alarak tekrar seçildi.

Seçimleri değerlendiren ATB Meclis Başkanı Şahin Bilgiç, mevcut ekibin, yaptığı projeler ve hizmetlerin devamı için görevde kaldığını belirtti. Bilgiç, seçim takviminin de işlemeye başladığını ifade ederek, 13 Mayıs’ta, yönetim kurulu başkanı ve meclis başkanının seçileceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: