ATB'den Cumhurbaşkanı Gül'e Ziyaret

Adana Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Çalışkan başkanlığındaki heyet Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü Çankaya Köşkü'nde ziyaret etti.

Adana Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Çalışkan başkanlığındaki heyet Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ü Çankaya Köşkü'nde ziyaret etti. ATB'den yapılan yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Gül'e yapılan ziyarette, Adana Ticaret Borsası'nın faaliyetlerinin, gerçekleştirmiş olduğu projelerin anlatılıp, Adana ile ilgili tarımsal konular da bilgiler aktarıldığı kaydedildi. Heyetin, Gül'e Adana Ticaret Borsası'nın 100. yıl faaliyetleri ile ilgili bilgi verdiği belirtilen açıklamada, kurulacak Adana Borsa Kampüsü'nün aralık ayında yapılması planlanan temel atma törenine Cumhurbaşkanı Gül'ün davet ediliği ifade edildi. Öte yandan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de Adana Ticaret Borsası heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Borsa ve Adana hakkında sorular yöneltip, bilgi aldığı bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: