ATB'den Hatayspor'a Destek

 Antakya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Mehmet Ali Kuseyri, Hatayspor Başkanı Jan Baram ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Antakya Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Kuseyri, Hatayspor Başkanı Jan Baram ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Kuseyri, ziyarette yaptığı konuşmada, Hatayspor'a bugüne kadar her türlü desteği vermeye çalıştıklarını söyledi. ATB'nin Antakya'da futbola yatırım yapma konusunda her zaman öncü ve örnek olduğunu ifade eden Kuseyri, "Hatayspor'un, maddi ve manevi hep yanında olmaya çalıştık. Antakya halkının da her türlü desteğini vermesini gönülden temenni ediyorum. Hataysporun'un PTT 1. Lig'e yükselmesini arzu ediyoruz. Yönetimimiz, teknik kadromuz ve futbolcularımıza başarı diliyoruz" dedi. Kuseyri, konuşmasının ardından Hatayspor Yönetim Kurulu'nun ihtiyaçlarını gidermek üzere Hatayspor Başkanı Baram'a 50 bin liralık çek verdi. Hatayspor Başkanı Jan Baram da ATB Başkanı ve yönetim kurulu üyelerine, takıma desteklerinden dolayı teşekkür ederek, bunun diğer sivil toplum kuruluşlarına örnek olmasını diledi. Baram, takıma verilen desteğe karşılık olarak sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacaklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: