ATB’nin Bütçesi 2,5 Milyon Liraya Yaklaştı

Antalya Ticaret Borsası’nın (ATB) 2013 yılı bütçesi 2 milyon 475 bin lira oldu. ATB aralık...

Antalya Ticaret Borsası’nın (ATB) 2013 yılı bütçesi 2 milyon 475 bin lira oldu.

ATB aralık ayı meclis toplantısı Hüseyin Cahit Kayan başkanlığında yapıldı. Kayan, 2012 yılının son meclis toplantısını yaptıklarını belirterek, meclis üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti. ATB Başkanı Ali Çandır da meclis üyelerine borsanın bir aylık çalışması hakkında bilgi verdi.

Toplantıda ATB’nin 2013 yılı bütçesi de görüşüldü. ATB’nin bütçesi, yüzde 10 artışla 2 milyon 475 bin TL olarak oybirliğiyle kabul edildi. Meclis toplantısının ardından birleştirilmiş meslek komite toplantısı yapıldı. 2012 yılını değerlendiren ATB meslek komite üyeleri, 2013 yılı beklentilerini paylaştı. Meslek komite üyelerine yönelik 2012 değerlendirmesi ve 2013 yılı beklentilerini içeren bir de anket yapıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: