Atça Tarım, Çilek Kültür Ve Sanat Festivali İle Tanıtılacak

Aydın'ın Sultanhisar ilçesine bağlı Atça beldesinde bu yıl 12'incisi gerçekleşecek Uluslararası Atça Tarım, Çilek Kültür...

Aydın'ın Sultanhisar ilçesine bağlı Atça beldesinde bu yıl 12'incisi gerçekleşecek Uluslararası Atça Tarım, Çilek Kültür ve Sanat Festivalinin programı belli oldu.

Atça'da 4 gün sürecek festival kapsamında teknik çilek yetiştiriciliği yarışması, güzellik yarışması, kardeş şehir imza töreni, yerli ve yabancı halk oyunları gösterileri ile halk konserleri düzenlenecek. Atça ve çevre ilçelerinden gelen konuklara halk konserlerinde Cenk Bosnalı ve Orkestrası, son yılların başarılı grubu Kolpa ve ünlü şarkıcı Coşkun Sabah sahne alarak festivali renklendirecekler.

Reklam
Reklam

FESTİVAL PROGRAMI 4 gün sürecek 12. Uluslararası Atça Tarım, Çilek Kültür ve Sanat Festivalinin ilk günü 10 Mayıs 2012 Perşembe günü saat 21:00'da Atça MYO tiyatro topluluğu tarafından Belediye Kültür Merkezi Muhsin Aksay sinema ve tiyatro salonunda "Acil Servis " adlı tiyatro oyunu ile başlayacak. Festivalin ikinci günü 11 Mayıs 2012 Cuma günü ise festivalin açılışı yapılacak. 18:00'da mehter takımı eşliğinde festival yürüyüşü, 19:00 festival açılış töreni, 19:30 Teknik Çilek Yetiştiriciliği Yarışması, 20:00 yerli ve yabancı halk oyunları gösterileri, 20:30 sergi açılışı ve kokteyl, 21:00 Hakan Doğanay Show ve saat 22:00 Grup Kolpa Konseri ile devam edecek. Festivalin üçüncü günü 12 Mayıs Cumartesi günü 15:00'da Atça Belediyesi ile Macaristan Mako Belediyesi arasında Kardeş Şehir İmza Töreni yapılacak. 18:00 Yerli ve Yabancı halk oyunları gösterileri, 20:30 Çilek güzeli yarışması, 21:45 Romen dans grubu ve saat 22:00'da ise Cenk Bosnalı ve Orkestrası (Balkan Müziği Konseri) sahne alacak. 13 Mayıs 2012 Pazar Festivalin dördüncü ve son gününde 18:00 Yerli ve Yabancı halk oyunları gösterileri, 21:00 Ersin Show ve saat 22:00'de sahne alacak Coşkun Sabah Konseri ile sona erecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz