Atçalı Kore Gazisi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Atçalı Kore Gazisi 82 yaşındaki Fahrittin Altan, son yolculuğuna askeri törenle uğurlandı.Uzun süre Nazilli Devlet...

Atçalı Kore Gazisi 82 yaşındaki Fahrittin Altan, son yolculuğuna askeri törenle uğurlandı.

Uzun süre Nazilli Devlet Hastanesinde tedavi gören ve geçtiğimiz haftalarda taburcu olarak evine çıkan Kore Gazisi, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden 82 yaşındaki Kore Gazisi Fahrittin Altan’ın cenazesi için Türkiye Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şubesinin girişimi ile askeri tören düzenlendi. 2 çocuk sahibi Kore Gazisi Fahrittin Altan (82) Atça Bayramyeri Caminde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrasında Sultanhisar İlçe Jandarma Komutanlığı’nca düzenlenen askeri tören ile Atça Çomaklı mezarlığına defnedildi.

Reklam
Reklam

Cenaze törenine Sultanhisar Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Atça Belediye Başkanı Mustafa Çınar, İlçe Garnizon Komutanı J.Kd.Bçvş. Nihat Çelebi, İlçe Emniyet Müdürü Özgür Çetin Çınar ile ailesi ve sevenleri katıldı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şube Başkanı Hasan Karataş ve dernek üyesi gazilerinde katıldığı cenaze törenine Kore Büyükelçiliği Askeri Ataşeliği tarafından da çelenk gönderildi. Kore Savaş Ataşeliğine duyarlı davranışından dolayı teşekkür eden Başkan Karataş; “Kore devletinin Kore Gazilerine yönelik ahde vefa örneği olan bu davranışından dolayı teşekkür ederiz. Ayrıca Muharip Gaziler Derneği olarak Fahrittin Altan ağabeyimize Allah’tan rahmet diler, kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz