Ateşböceği 7. yeni bölüm fragmanı izle: Aslı ile Barış kimlerden kaçıyorlar!

Ateşböceği 7. bölüm fragmanı heyecanla izlendi. Star TV'nin ilgiyle izlenen yeni dizisi Ateşböceği yeni bölümde Barış, Aslı ile arasını düzeltmeye çalışıyor. Ateşböceği yeni bölümde Barış, Aslı'ya kendini affetirmek için dil döküyor. Aslı ile Barış ne kadar birbirlerine yakınlaşsalar bir anda geçmişten gelen bir olay onların mutluluğunu bozuyor. Ateşböceği yeni bölümde Aslı ile Barış'ı kimler ve neden kovalıyor? Onlar niçin kaçıyor? İşte Ateşböceği 7. bölüm fragmanı...

Atşeböceği 7. bölüm fragmanı dizinin hayranları tarafından defalarca ve heyecanla izlendi. Ateşböceği 7. bölüm fragmanı sadece Youtube'dan üç günde beşyüz bine yakın izlenme oranı yakaladı. Star TV'nin ilgiyle izlenen yeni dizisi Ateşböceği yeni bölümde Barış, Aslı ile arasını düzeltmeye çalışıyor. Aslı, Barış'ın okul meselesini annesine ve dayısına anlatmasına kızmıştı. Barış, çok ileri gittiğini ve özel hayatına karışmakla hata ettiğini söyleyerek özür diliyor. Aslı ile Barış, birbirlerine duygusal olarak açılmaya başladıkları Ateşböceği 7. bölümde, bir anda birileri tarafından kovalanmaya başlıyor. Peki Aslı ile Barış kimden ve neden kaçıyorlardı? İşte Ateşböceği 7. yeni bölüm fragmanı...

ATEŞBÖCEĞİ 7. BÖLÜM ÖZETİ

Ateşböceği yeni bölümde Aslı’nın geçmişten gelen korkuları su yüzüne çıkmaya başlar. Barış Aslı’nın hayatına sızdıkça, Aslı’nın geçmişten gelen korkuları birer birer su yüzüne çıkmaya başlar. Teo’nun izini takip ederek çıktıkları yolculuk ise, hem kendilerini, hem de ilişkilerini sorgulamalarına neden olur. Bu yolculuğun sonu ise Barış için karanlık bir dönemin başlangıcı olacaktır.

ATEŞBÖCEĞİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Aslı ve Barış duyguları ile yüzleşir. Başrollerinde Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’in yer aldığı Ateşböceği, aşka hazırlıksız yakalananların heyecanlı hikayesi ile Perşembe akşamları Star ekranında!

Aslı’yla Barış’ın birbiri ardına yaşadığı olaylar Barış’ın gerçeği itiraf etmesini giderek zorlaştırmaktadır. Barış ve Aslı her şeye rağmen duygularıyla yüzleşmenin şaşkınlığını henüz üstünden atamamışken, İlayda’nın çevirdiği pis bir oyunun içine düşerler. Artık söz konusu olan sadece kendi hayatları değil, ailelerinin de duygularıdır.