Ateşböceği 7. yeni bölüm izle: Aslı ile Barış, geçmiş korkularıyla yüzleşiyorlar! (Star TV)

Ateşböceği 7. bölümü bu akşam ekrana gelecek. Hayranları tarafından sabırsızlıkla beklenen Ateşböceği yeni bölüm birçok olaya gebe olacak. Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz'in başrollerini paylaştığı Ateşböceği geçen bölümde Aslı, Barış'ın okul meselesini ailesine anlattığı için kızgındır. Bu yüzden Barış, Aslı ile arasını düzeltmek zorunda. Bu ikilinin çıktıkları yolculukta birbirleriyle paylaştıkları geçmiş olaylar hem ikisini ağlatıyor hem de aralarındaki buzları eritiyor.

Ateşböceği 7. yeni bölümü ile bu akşam Star TV ekranlarında hayranları ile buluşuyor. Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz'in başrolünde oynadığı dizi, şimdiden kendilerine ciddi bir hayran kitlesi edindi. Perşembe akşamlarının en çok izlenen programı olan Ateşböceği yeni bölümde Aslı ile Barış geçmişlerine doğru bir yolculuğa çıkıyorlar. Barış, Aslı'yı okula tekrar başlaması yönünde ikna etmeye çalışıyor fakat Aslı'nın evvelden yaşadıkları ve bunlara bağlı olan korkuları gün yüzüne çıkıyor. Aslı'nın yaşadıklarını duydukça Barış şok oluyor.

Ateşböceği yeni bölüm fragmanında Aslı ile Barış'ın birileri tarafından kovalandığı ve bu ikilinin artlarına bakmadan kaçtıkları gözleniyor. Peki Aslı ile Barış kimden ve neden kaçıyor? Kovalayanlar kimler? Ateşböceği 7. yeni bölüm bu akşam Star TV'de 20.00'da ekrana gelecek.

ATEŞBÖCEĞİ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ateşböceği 7. bölümde Aslı’nın geçmişten gelen korkuları su yüzüne çıkmaya başlar. Barış Aslı’nın hayatına sızdıkça, Aslı’nın geçmişten gelen korkuları birer birer su yüzüne çıkmaya başlar.

Ateşböceği yeni bölümde Teo’nun izini takip ederek çıktıkları yolculuk ise, hem kendilerini, hem de ilişkilerini sorgulamalarına neden olur. Aslı ile Barış, bu yolculukta birbirlerine bilinmeyenleri anlatıyorlar ve duygusal anlar yaşıyorlar. Bu yolculuğun sonu ise Barış için karanlık bir dönemin başlangıcı olacaktır.

Anahtar Kelimeler: