Ateşböceği Nilay Deniz evlendi. Nilay Deniz kimdir?

Ateşböceği dizisi ile ünlü şoför Nebahat'i yeniden yorumlayan ve Aslı karakterine can veren Nilay Deniz de evli ünlüler kervanına katıldı. Peki Nilay Deniz kimdir?

Ekranların yeni dizisi Ateşböceği ile evlere konuk olan Nilay Deniz uzun süredir aşk yaşadığı sevgilisi Erçin Karabulut’la nikâh masasına oturdu. Televizyon dünyasının tanınan isimlerinden biri olan ve görüntü yönetmeni Erçin Karabulut ile dünya evine giren Nilay Deniz kimdir?

NİLAY DENİZ KİMDİR?

1993 doğumlu Nilay Deniz Aydın’da dünyaya geldi. Babası da kendisi gibi oyuncu olan Nilay Deniz, özel tiyatro kollarında eğitimler almış ve oyunculuğu meslek olarak seçmiştir. 16 yaşındayken katıldığı bir amatör güzellik yarışmasında derece elde edememesine rağmen Serdar Akar tarafından fark edilmiştir. Böylece ona profesyonel anlamda oyunculuk kariyerinin kapıları açılmıştır. İlk oyunculuk deneyimi Behzat Ç’de Rüya karakteriyle oldu. Aşk Yeniden ile adından sıkça söz ettirmeye başlayan Nilay Deniz şu an ekranların sevilen dizisi Ateşböceği'nde Aslı karakterine can veriyor. .

Reklam
Reklam