Ateşböceği yeni bölüm fragmanı: 2. Yeni bölümü ile ateşböceği pırıldamaya devam ediyor

Ateşböceği dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Perşembe akşamları Star TV’de yayınlanan Ateşböceği dizisi, sakin ve dingin bir aşk hikayesini anlatıyor. Tıpkı bir ateşböceği gibi hayatı durmadan keşfetmeye kararlı Aslı’nın macerası devam ediyor. Ateşböceği yeni bölüm fragmanı ile dizi asıl konusuna giriyor ve seyirciler yeni bölümde hem gülüp bir yandan da ağlayacaklar. İşte Ateşböceği yeni bölüm fragmanı...

Yaz dizileri her zamankinden daha fazla reyting almaya başladı. Ateşböceği dizisi de bunlardan bir tanesi. Yayınlanan ilk yeni bölümüyle ateşböceği dizisi, kararlı olduğunu gösterdi. Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’in başrollerini paylaştığı dizinin yeni bölümü, Perşembe günleri yayınlanıyor.
Ateşböceği dizisi, 2. yeni bölümü ile tam da konusuna giriyor. Daha heyecan verici ve daha fazla konuşulacak bir bölüm olacağa benziyor.

ATEŞBÖCEĞİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI: KOVALADIKÇA KAÇAN ATEŞ BÖCEĞİM MİSİN?

ATEŞ BÖCEĞİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Başarılı ve yalnız bir avukat olan Barış Buka (Seçkin Özdemir), hayatının en çetin davasıyla karşı karşıya kalınca yolu ele avuca sığmaz bir taksi şoförü olan Aslı Eğilmez’le( Nilay Deniz) kesişti. Hayatta keşfedilecek hiçbir şey kalmadığına inanan Barış’ın, ateşböceği misali parıldayan Aslı’yla başlayan macerası ona bilmediği bir dünyanın kapılarını araladı.
İkisi için de yeni başlayan bu hikayenin başrolünde artık aşk var.