"Ateşin Çocukları" Kayseri'de

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesinin kültür-sanat etkinlikleri çerçevesinde Rusya Federasyonuna bağlı Karaçay-Çerkes Cumhuriyeti Halk Dansları Topluluğu Kayseri'de gösteri yaptı. 

KAYSERİ - Kayseri Büyükşehir Belediyesinin kültür-sanat etkinlikleri çerçevesinde Rusya Federasyonuna bağlı Karaçay-Çerkes Cumhuriyeti Halk Dansları Topluluğu Kayseri'de gösteri yaptı. Büyükşehir Belediyesi Kültür-Sanat Merkezindeki, "Ateşin Çocukları" olarak da tanınan dansçıların yaptığı gösteriye Kayserililer büyük ilgi gösterdi. Gösteriyi Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Karaçay-Çerkes Cumhuriyeti Kültür Bakanı Uali Evgemukov, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz ve ilçe belediye başkanları da izledi. Gösteri öncesi konuşan Başkan Özhaseki, Kayseri'nin huzurlu bir şehir olduğunu belirterek, "Eğer bir şehirde insanlar yaşamaktan keyif alıyorsa, o şehirde güzel işler oluyorsa, oradaki güzel etkinlikler çevresine de yayılır. Allah'a hamd olsunki Kayseri böyle güzel şehirlerden birisi" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: