ATEX Doğa, Macera, Spor Ve Alternatif Turizm Fuarı

Antalya'da düzenlenecek ATEX Doğa, Macera, Spor ve Alternatif Turizm Fuarı kapsamında, V1 Challenge yarışı da gerçekleştirilecek.

Antalya'da düzenlenecek ATEX Doğa, Macera, Spor ve Alternatif Turizm Fuarı kapsamında, V1 Challenge yarışı da gerçekleştirilecek. Antalya Expo Center'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, ATEX Doğa, Macera, Spor ve Alternatif Turizm Fuarı kapsamında Antalya Expo Center açık alanında V1 Challenge yarışı yapılacak. VOLKICAR otomobiller ile gerçekleşecek yarışta birinciye 6 bin, ikinciye 4 bin, üçüncüye ise 2 bin lira para ödülü verilecek. Türkiye'nin ilk yerli üretimi yarış otomobili VOLKICAR ile organize edilen yarış serisi V1 Challenge, bu sene Tarsus, Bursa, İzmir, Aydın ve Kocaeli'nin ardından son yarış için ilk kez Antalya'ya gelecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz