Athletic Bilbao'da hayal kırıklığı

İspanya La Liga'da zor günler yaşayan, düşme hattındaki Athletic Bilbao, Ocak ayı ara transfer döneminde kesenin ağzını açarak takıma yeni oyuncular kazandırmayı hedefliyor.

Ara transferde ismi Athletic Bilbao ile anılan İngiltere'nin Bolton Wandererers takımında oynayan Ivan Campo'nun İspanyol Kulübü'ne geleceği haberleri basında çıkmıştı.

İngiliz Bolton Kulübü Teknik Direktörü Sam Allardyce, bugün yaptığı basın açıklamasında bu transfer olayına dair söylentileri yalanladı. Teknik adam Sam Allardyce, konuyla ilgili açıklamasında, "Ivan takımımızdaki önemli oyunculardan biri. Ona bu sezon çok ihtiyacımız var. Takımdan ayrılmasına razı değilim. Özellikle bu sezon teklifler ne olursa olsun takımda kalacak. Kaldı ki, çıkan transfer söylentilerinin aksine ne Athletic ne de başka bir kulüpten bir transfer teklifi bize ulaşmadı. Ayrıca kulüp bu futbolcu ile geçtiğimiz yaz sözleşme yeniledi ve zaten kendisi İngiltere'de bulunmaktan mutlu olduğunu her zaman belirtiyor" dedi.

Reklam
Reklam

Öte yandan İngiliz basınında çıkan haberlere göre, İngiliz kulübün bu tarz bir yol izlemesinin bu transfer olayında aslında bu kadar katı ve peşin kararlı olmadığını, bunu sadece oyuncunun fiyatını yükseltmek için yaptığını iddia etti. Ayrıca çıkan haberlerde, Ivan Campo'nun da Athletic Bilbao takımına gitmek istediğini zaten gizlemediği, yaptığı bazı açıklamalarında İspanya'ya geri dönmek istediğini belirttiği savunuldu.

Son 4 sezondur Bolton Wandereres takımında oynayan Real Madrid'in eski defans oyuncusu Campo, İngiliz kulübünde oynadığı 135 resmi maçta 12 gol kaydetti.