Atiba Hutchinson'da mutlu son

Nikah tazelemek için yapılan pazarlıklar mutlu sonla bitmez üzere. Atiba, iki yıl için istediği 1,5 milyon Euro'da 200 bin Euro indirime gitti. Beşiktaş, 1,1 milyon Euro veriyor. Tarafların uzlaşması bekleniyor.

Beşiktaş'ın sözleşmesini uzatmak için uzun süredir görüştüğü Atiba Hutchtcinson ile yönetim arasındaki fark 200 bin Euro'ya kadar düştü.

Tarafların son yapılacak pazarlıkların ardından orta yolu bulup nikah tazelemeleri bekleniyor. 33 yaşındaki Kanadalı ön libero, ilk yıl için 1,5 milyon Euro garanti ücret istemişti. Yönetim 1 milyon 100 bin Euro teklif edip beklemeye çekilmişti. Beşiktaş'ta mutlu olduğunu ve kalmak istediğini söyleyen Atiba, 200 bin Euro indirime gidip fiyatını 1 milyon 300 bin Euro'ya kadar düşürdü.

Reklam
Reklam

Taraflar mukavelenin iki yıllık olması konusunda prensipte anlaşırken, ikinci sezon rakamın 700 bin Euro civarına düşürülmesi, maç başı ücretlerinin ise daha yüksek meblağlara çekilmesi konusunda el sıkışıldı.

Atiba'nın menajerinin beklendiği, iki yıl garanti ücreti konusunda yapılacak son görüşmeden sonra bir sürpriz yaşanmazsa tarafların imza atacağı bildirildi.

Anahtar Kelimeler: