Atıcılık: Grup Elemeleri Nitelendirme Yarışmaları

Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Kahramanmaraş'ta düzenlenen Grup Elemeleri Nitelendirme Yarışmaları'nda, Türkiye rekoru kıran milli sporcu Safiye Sarıtürk, rekor belgesini

Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından Kahramanmaraş'ta düzenlenen Grup Elemeleri Nitelendirme Yarışmaları'nda, Türkiye rekoru kıran milli sporcu Safiye Sarıtürk, rekor belgesini aldı.

Yarışmalar, 114 sporcunun katılımıyla 8-10 Mart Kahramanmaraş Belediyesi Poligonu'nda gerçekleştirildi. Genç bayanlarda yarışan sporcu Safiye Sarıtürk, 71 puanla kendisine ait rekoru 77'ye taşıdı.

Sarıtürk, rekor belgesini düzenlenen törende Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı'dan aldı.

Kabakcı, törende Sarıtürk'ün kısa sürede önemli başarılara imza attığını belirterek, hedeflerinin olimpiyatlar olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Kahramanmaraş'ın atıcılık branşında önemli yerlere geleceğine inandığını ifade eden Kabakcı, "Genç sporcumuza, teknik ekibimize böylesi bir başarıyı ve gururu bize yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Bundan sonra bünyemize yeni sporcuları katmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Milli sporcu Sarıtürk de, Türkiye'ye uluslararası müsabakalarda madalya getirebilmek için daha çok çalışacağını kaydetti.

Muhabir: Ersoy Sevinç / Ahmet Caner Baysal

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: