Atık Heykelde 2’nci Etap Projesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Sanayi Sitesi’nde ustaların elinde bir sanat eserine dönüşen atık metallerden yapılan...

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Sanayi Sitesi’nde ustaların elinde bir sanat eserine dönüşen atık metallerden yapılan heykellerin 2’nci etap projesini gerçekleştirecek.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Adem Akyürek, atık metallerden heykel yapan Akdeniz Sanayi Sitesi ustalarıyla bir araya geldi. Kültür Sosyal İşler Dairesi Başkanı Adem Akyürek, Akdeniz Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Öztürk ve sanayi ustalarıyla projeyi nasıl geliştirecekleri konusunda fikir alışverişinde bulundu.

Reklam
Reklam

Atık metallerden yapılan heykellerin yoğun ilgi gördüğünü belirten Adem Akyürek, “Başkanımız Mustafa Akaydın’ın büyük destek verdiği proje, Türkiye genelinde konuşuldu. Türkiye’de ilk olan bu projeyi devam ettireceğiz. Yeni heykelleri yapma çalışmalarına başladık. Çalışmanın sonrasında hedefimiz, ilköğretim okulu öğrencilerine bu parkı gezdirerek çevre bilinci oluşturmak ve sanayi sitesine turistleri çekmek. Yapılan heykelleri şehrin değişik noktalarındaki parklara da taşıyacağız. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak, bu çalışmayı geliştireceğiz” dedi.

Adem Akyürek, heykelleri yapan ustalara, Atık Malzeme Heykelleri Açıkhava Galerisi’nde Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın ile birlikte çektirdikleri fotoğrafları hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: