Atık Pil Toplama Kampanyasında Dereceye Giren Okullar Ödüllendirildi

Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) ile Kastamonu Belediyesi ve Taşköprü Belediyesi’nin ortaklığında düzenlenen...

Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) ile Kastamonu Belediyesi ve Taşköprü Belediyesi’nin ortaklığında düzenlenen Atık Pil Toplam Kampanyasında dereceye giren okullara ödülleri verildi.

1 Kasım 2011-30 Nisan 2012 tarihleri arasını kapsayan Atık Pil Toplama Kampanyası’nda dereceye giren okullara törenle ödüllerini ve plaketlerini Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz verdi. İlk ve orta öğretim okullarının katıldığı kampanyada toplanan atık pillerin miktarı öğrenci sayısına göre değerlendirildi. Buna göre, atık pil toplama kampanyasında topladığı 180 kilogram atık pille öğrenci sayısına göre en fazla atık pil toplayarak birinci olan Darende İlköğretim Okulu’na masa tenisi hediye edilirken yine öğrenci sayısına göre topladığı atık pillerle ikincilik derecesi alan Halime Çavuş İşitme Engelliler Okulu’na satranç seti, üçüncü olan Bahçeşehir Koleji’ne ise spor seti hediye edildi.

Reklam
Reklam

Belediye Başkan Vekili Bahri Yavuz, kampanyada ilk üç dereceye giren okulların müdürlerine ödüllerini ve plaketlerini takdim ederken, kampanyaya göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti. Atık Pil Toplama Kampanyasına Kastamonu merkez ve Taşköprü ilçesinden 54 okulun katıldığı, kampanya süresince Kastamonu şehir merkezindeki ilk ve orta öğretim okullarının 530 kilogram, Taşköprü’deki okulların 135 kilogram olmak üzere toplam 665 kilogram atık pili toplayarak TAP Derneği’ne teslim ettiği kaydedildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: