Atık Pil Toplama Kampanyasında Dereceye Giren Okullar Ödüllendirildi

Karabük Belediyesi ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAB) işbirliğinde Karabük Milli Eğitim Müdürlüğüne...

Karabük Belediyesi ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAB) işbirliğinde Karabük Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okulların katılımı ile başlatılan "Atık Pil Toplama Kampanyası"nda dereceye giren ilk üç okula ödülleri verildi.

Dereceye giren ilk üç okula ödüllerini Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatman Danışman ve Özel Kalem Müdürü İrfan Kartal verdi.

Toplam 45 Okulun katıldığı Atık Pil Toplama kampanyasında dereceye giren okullar, Okulda bulunan öğrenci başına düşen pil sayısına göre belirlendi. Buna göre 435 öğrencisi bulunan Çamkent ilköğretim 104.50 kilogram ile birinci, 374 öğrencisi bulunan Şehit Nurettin Seki 47 kilo ile ikinci, 204 öğrencisi bulunan Demirçelik 50. Yıl ilköğretim okulu ise 18.2 kilogram ile üçüncü oldu.

Reklam
Reklam

Topladığı 104.50 kilo ile birinciliği elde eden Çamkent İlköğretim Okulu Masa Tenisi ile, 47 kilo ile ikinciliği elde eden Şehit Nurettin Seki İlköğretim Okulu Satranç Takımı ve Eğitim Seti ile, 18.2 kilo ile üçüncülüğü elde eden Demirçelik 50. Yıl İlköğretim Okulu ise çeşitli Spor Malzemeleri ile ödüllendirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: