Atık Pil Toplayan Okullar Ödüllendirildi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAB) işbirliğiyle okullarda düzenlenen atık pil toplama kampanyasında,

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri ve Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAB) işbirliğiyle okullarda düzenlenen atık pil toplama kampanyasında, en çok pil toplayan okullar ödüllendirildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetimi ve İşletme Şube Müdürlüğü'nce düzenlenen organizasyonla 2011-2012 eğitim öğretim yılında ildeki okullarda atık pil toplama kampanyası düzenlendi. Antalya Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen ödül töreni ile kampanyada en çok pil biriktiren okullar ödüllendirildi.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi Atık Yönetimi ve İşletme Şube Müdürü İmdat Demir, törende yaptığı konuşmada, gelecek nesillerin sağlıklı yaşayabilmesi için herkesin doğaya karşı sorumlu olduğunu söyledi. Demir, doğaya zararlı olan, geri kazanılabilir atıkların ve pillerin toplanarak geri dönüşüme verilmesi gerektiğini ifade ederek, "Bu anlamda geri dönüşüme katkıda bulunan çocuklara ve onlara bu yolu öğreten öğretmenlere teşekkür ediyom" dedi.

TAB yetkilisi Savaş Arna ise çocuklara atılan pillerin doğaya verdiği zararı, bu durumun önlenmesi için neler yapılması gerektiğini anlattı.

Konuşmaların ardından kampanyada birinci olan Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Anaokulu, ikinci olan Sabiha Gökçen Anaokulu ve üçüncü olan Altınova Esen İlköğretim Okulu'na ödülleri verildi.

Muhabir: Şamil Kahveci / Bekir Bektaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: