Atık Su Arıtma Tesisi Sözleşmesi İmzalandı

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde 10 bin Kişilik Biyolojik Atık su Arıtma Tesisi ve Bağlantı Hattı Yapım...

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde 10 bin Kişilik Biyolojik Atık su Arıtma Tesisi ve Bağlantı Hattı Yapım işi sözleşmesi imzalandı.

Eskipazar’da yapılacak olan 10 bin Kişilik Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi ve Bağlantı Hattı Yapımı için ihaleyi alan yüklenici firma Nilgün Korkmaz şahıs firması ile sözleşme imzalandı. İmza törenine; Belediye Başkanı Dursun Baş, belediye meclis üyeleri, Nilgün Korkmaz şahıs firma yetkilisi, Belediye Fen İşleri yetkilileri katıldı. Belediye Fen işleri yetkililerinin yapmış olduğu açıklamada, “10 bin Kişilik Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi ve Bağlantı Hattı yapım işinin 31.12.2012 tarihinde ihale edilmiş olup, 10 adet firmanın teklif verdiği ihalemizde en düşük teklif 500 bin TL bedel ile Nilgün Korkmaz şahıs firması tarafından verilmiştir. 10 bin Kişilik Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi ve Bağlantı Hattı yapım işi 22.02.2013 tarihinde sözleşmesi imzalanmış olup, 23.03.2013 tarihinde işe başlanıp 21.07.2013 tarihinde de iş bitirilip teslim edilecektir” denildi.

Reklam
Reklam

Başkanlık makamında sözleşmesi imzalanan Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'nin Eskipazar için önemli bir proje olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Dursun Baş, sıkıntıları sabırla çözerek bugünlere geldiklerini söyledi. Atık Su Arıtma Tesisi ve Bağlantı Hattının tamamlanması ile şehrin atık su probleminin çözülmesinin hedeflediklerini belirten Başkan Baş, “Bu arıtma tesisinin yapılması şehrimiz ve çevremiz için büyük önem taşımaktadır. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: